Reference

“S Jirkou spolupracujeme déle než rok a vždy naprostá spokojenost. Je to profík tělem i duší.”

Ing. Jan Krob, Fine Food Academy, majitel

“Samostatný a schopný kuchař, na kterého se můžeme spolehnout a práce ho baví.”

Petr Pelíšek, Hotel U Solné brány, majitel

” Profesionální šefkuchař s manažerským přístupem

Jirka je sympatický mladý pán, který rozumí svému oboru a miluje gastronomii. Je spolehlivý nejen v přípravě pokrmů, výborně se orientuje v přípravě kalkulací a foodcostu, což je důležitá stránka fungování kuchyně a celé restaurace. Připraví menu dle požadavků provozovatelů a i zákazníků, FOODSTYLING ladně prezentuje své kulinářské dobroty tak, aby byly na oko lákavé a ihned zaujaly, což je důležité pro efektivní prodej nebo následné focení pokrmů pro prezentaci na webu, sociálních sítích či marketingových akcích. 
V restauraci Budějcká Srdcovka byl a je velkým přínosem, sleduje trendy, je komunikativní a nápaditý, umí pracovat v kolektivu a motivovat kolegy. Spolehlivost je 100%, rozumí problematice vedení kuchyně, tzn. že zná metodiku managementu, delegování práce, příprava receptur a kalkulací, HACCP, škola vaření, hlídaní kvality nabízených pokrmů.

Přinesl nový vítr, děkujeme Jirko!! “

Peter Trebula, Budějcká Srdcovka, spolumajitel

“S Jiřím mám skvělé zkušenosti a to jak z hlediska spolupráce, kdy pro nás sestavuje a připravuje rauty různého zaměření, ale i z pohledu konzumenta jeho delikates. Měl jsem možnost absolvovat pár kurzů vaření, které vede ve Fine Food Academy, při kterých je na první pohled poznat, že je to profík , kterého jeho práce baví, nebojí se experimentovat a vymýšlet zajímavá jídla. Vřele doporučuji!”

Lukáš Ašenbryl, Eurogastro