Reference

Jirka Lhota, náš létající kuchař, který je už skoro druhým rokem pevným dílem našeho týmu v @bluelipno restaurant a @amenityresortlipno.

Specializuje se na moderní českou a asijskou kuchyni. S obrovským umem, chutí, organizovaností a precizností nám pomáhá ke spokojenosti našich hostů, jak na grilu, kde je kladen důraz na přímý kontakt s hosty, tak i v kuchyni restaurace.

Jirák je prostě kuchař srdcem a hustý motorkář a skvělý táta určitě!

Tomaš Martykan, Food & Operation Manager Amenity Resorts

„Výborný teamový hráč, spolehlivý, pracovitý a znalý svého oboru.

Prostě člověk, který nesmí chybět ve vaší restauraci.“

Petr Müller, Šupina a Šupinka Třeboň, majitel

„S Jirkou spolupracujeme déle než rok a vždy naprostá spokojenost. Je to profík tělem i duší.“

Ing. Jan Krob, Fine Food Academy, majitel

„Samostatný a schopný kuchař, na kterého se můžeme spolehnout a práce ho baví.“

Petr Pelíšek, Hotel U Solné brány, majitel

“ Profesionální šefkuchař s manažerským přístupem

Jirka je sympatický mladý pán, který rozumí svému oboru a miluje gastronomii. Je spolehlivý nejen v přípravě pokrmů, výborně se orientuje v přípravě kalkulací a foodcostu, což je důležitá stránka fungování kuchyně a celé restaurace. Připraví menu dle požadavků provozovatelů a i zákazníků, FOODSTYLING ladně prezentuje své kulinářské dobroty tak, aby byly na oko lákavé a ihned zaujaly, což je důležité pro efektivní prodej nebo následné focení pokrmů pro prezentaci na webu, sociálních sítích či marketingových akcích. 
V restauraci Budějcká Srdcovka byl a je velkým přínosem, sleduje trendy, je komunikativní a nápaditý, umí pracovat v kolektivu a motivovat kolegy. Spolehlivost je 100%, rozumí problematice vedení kuchyně, tzn. že zná metodiku managementu, delegování práce, příprava receptur a kalkulací, HACCP, škola vaření, hlídaní kvality nabízených pokrmů.

Přinesl nový vítr, děkujeme Jirko!! „

Peter Trebula, Budějcká Srdcovka, spolumajitel

„S Jiřím mám skvělé zkušenosti a to jak z hlediska spolupráce, kdy pro nás sestavuje a připravuje rauty různého zaměření, ale i z pohledu konzumenta jeho delikates. Měl jsem možnost absolvovat pár kurzů vaření, které vede ve Fine Food Academy, při kterých je na první pohled poznat, že je to profík , kterého jeho práce baví, nebojí se experimentovat a vymýšlet zajímavá jídla. Vřele doporučuji!“

Lukáš Ašenbryl, Eurogastro

Jirka s námi spolupracuje a podílí se na novém projektu u rakouských hranic, kde využíváme jeho zkušenosti a um na vybudování nového konceptu gastronomie od úplného začátku. 

Ing.Tomáš Mandát, CEO penzion Dobík Pasečná.