Dosavadní působení

Fine Food Academy

Lektor vaření a osobní kuchař (private chef)

  • kurzy vaření pro veřejnost i soukromé akce zaměřené na asijskou, středomořskou,  americkou a britskou kuchyni
  • osobní šéfkuchař do domu, vaření předem domluveného několikachodového menu přímo u zákazníka doma
  • tvorba menu na míru

Vaření pro Českou ambasádu v Rennaissance hotelu Minsk Bělorusko

Hospůdka u Divadla

Kuchař (Chef de Partie)

  • asijská kuchyně, česká kuchyně, středomořská kuchyně

Restaurace Oregano

Šéfkuchař (Head Chef)

  • tvorba menu, řízení malého týmu kolegů, tématické akce
  • pizza, čerstvé ryby, pasta, česká kuchyně

Ailean Chraggan Hotel, Skotsko

Zástupce šéfkuchaře (Sous Chef)

  • restaurace zaměřená na čerstvé ryby, mořské plody, sezónní zvěřinu a čestvé lokální produkty
  • tvorba menu, rauty, firemní akce, narozeniny, svatby

Feversham Arms Hotel, Anglie

Kuchař (Chef de Partie)

  • hotel spojený s lázněmi a wellness centrem, lovecké party, narozeniny, svatby
  • “fine dining” restaurace oceněná třemi rozetami a součástí michelinského průvodce

The Torridon hotel, Skotsko

Kuchař (Chef de Partie)

  • hotel zaměřený na luxusní klientelu, čerstvé mořské plody, zvěřinu a lokální produkty 
  • “fine dining” restaurant oceněný třemi rozetami

Restaurant Symbiosa

Kuchař (Chef de Partie)

  • práce v restauraci zaměřené na bio produkty a kvalitu surovin
  • tvorba menu, příprava jídel z denní nabídky, tématické gastronomické a vinné degustace, zejména italská, francouzská a česká kuchyně

Old Well Inn, Anglie

Kuchař (Commi Chef de partie)

  • práce kuchaře v malém luxury hotelu
  • příprava desertů, snídaní, příprava denních jídel, Sunday lunch