7/2017 – současnost
Fine Food Academy
Lektor vaření a osobní kuchař (private chef)
- kurzy vaření pro veřejnost i soukromé akce zaměřené na asijskou, středomořskou, americkou a britskou kuchyni
- osobní šéfkuchař do domu, vaření předem domluveného několikachodového menu přímo u zákazníka doma
- tvorba menu na míru
10/2017
Vaření pro Českou ambasádu v Rennaissance hotelu Minsk Bělorusko
2/2016 – 4/2018
Hospůdka u Divadla
Kuchař (Chef de Partie)
- asijská kuchyně, česká kuchyně, středomořská kuchyně
5/2015 – 1/2016
Restaurace Oregano
Šéfkuchař (Head Chef)
- tvorba menu, řízení malého týmu kolegů, tématické akce
- pizza, čerstvé ryby, pasta, česká kuchyně
1/2014 – 1/2015
Ailean Chraggan Hotel, Skotsko
Zástupce šéfkuchaře (Sous Chef)
- restaurace zaměřená na čerstvé ryby, mořské plody, sezónní zvěřinu a čestvé lokální produkty
- tvorba menu, rauty, firemní akce, narozeniny, svatby
11/2013 – 1/2014
Feversham Arms Hotel, Anglie
Kuchař (Chef de Partie)
- hotel spojený s lázněmi a wellness centrem, lovecké party, narozeniny, svatby
- “fine dining” restaurace oceněná třemi rozetami a součástí michelinského průvodce
9/2013 – 11/2013
The Torridon hotel, Skotsko
Kuchař (Chef de Partie)
- hotel zaměřený na luxusní klientelu, čerstvé mořské plody, zvěřinu a lokální produkty
- “fine dining” restaurant oceněný třemi rozetami
4/2009 – 6/2013
Restaurant Symbiosa
Kuchař (Chef de Partie)
- práce v restauraci zaměřené na bio produkty a kvalitu surovin
- tvorba menu, příprava jídel z denní nabídky, tématické gastronomické a vinné degustace, zejména italská, francouzská a česká kuchyně
3/2007 – 8/2007
Old Well Inn, Anglie
Kuchař (Commi Chef de partie)
- práce kuchaře v malém luxury hotelu
- příprava desertů, snídaní, příprava denních jídel, Sunday lunch